Warm ouder worden
De tijd verstrijkt en jij ontwikkelt en verandert mee.
Door de jaren heen gebeurt er veel waar je wel en geen invloed op hebt.
Je wordt ouder, word je ook wijzer?
Wat neem je mee jouw toekomst in?

Wat betekent warm ouder worden voor jou?
Hoeveel toekomst je nog toekomt is onzichtbaar en onzeker.
maar hoe ga jij jouw toekomst tegemoet?
EEN BEELDENDE VERKENNING
Kijk vanuit een ander perspectief naar ouder worden en gebruik je verbeeldingskracht in een beeldende verkenning naar 'warm ouder worden'.
Voorbijgangers werkten mee aan een gezamenlijke installatie/assemblage waarin zij opzoek gingen naar hun kijk op (warm) ouder worden.
Ik faciliteerde deze beeldende verkenning vanuit mijn persoonlijke ervaring met chronisch ziekzijn en hoe een levensveranderende diagnose meespeelt in de kijk op de toekomst en hoe ik mijn keuzes nu maak. En vooral hoe creativiteit en verbeelding mij helpt te onderzoeken hoe ik in het leven sta en wil staan met mijn beperkingen.

Door bij mensen te informeren hoe zij al, of juist niet bezig zijn met 'ouder worden' en of en hoe dit van invloed is op hun leven probeer ik een stukje bewustwording los te maken. Ik neem  een open houding aan en probeer een stukje nieuwsgierigheid aan te wakkeren om vanuit een beeldend perspectief naar  persoonlijke thema's te kijken.
Naar mijn idee is 'ouder worden' een relevant en toch ook vaak een gevoelig thema voor mensen van verschillende leeftijden. En dat had o.a. te maken met een stukje angst voor achteruitgang in gezondheid.

Andere projecten >>

Back to Top